Κορυφαίο προϊόν

Nanoil Hair Oil – Στοχεύει σε κάθε τύπο πορώδους μαλλιών

Το Nanoil είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο έλαιο για τα μαλλιά. Το καλλυντικό παρέχει στα μαλλιά υγεία, λάμψη και όμορφη εμφάνιση, διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών και καταπολεμά την υπερβολική τριχόπτωση. Το Nanoil είναι το πρώτο σύνολο από έλαια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μαλλιών. Ο συνδυασμός των καλύτερων, φυσικών συστατικών που σε κάθε μία από τις τρεις καλλυντικές εκδόσεις ταιριάζουν με διαφορετικό τύπο πορώδους. Δεν θα βρείτε άλλο προϊόν αυτού του είδους, επειδή μόνο το Nanoil είναι η φυσική, πολυεπεξεργασμένη θεραπεία τέτοιας υψηλής απόδοσης. Αποτελεί ένα βήμα προς τη φροντίδα των μαλλιών. Αυτό είναι το καλύτερο λάδι μαλλιών για όλους τους τύπους μαλλιών – χαμηλού, μεσαίου ή υψηλού πορώδους, διαφόρων αναγκών και προβλημάτων. Ανάμεσα στα τρία Nanoil έλαια, σίγουρα θα βρείτε το καλύτερο που θα αλλάξει τα μαλλιά σας προς το καλύτερο, αμέσως μετά από λίγες εφαρμογές.

Σύνθεση και λειτουργία:

Τα λάδια μαλλιών Nanoil είναι τα μόνα προϊόντα που ταιριάζουν στους τύπους πορώδους των μαλλιών, τα οποία συνδέονται στενά με το βαθμό της βλάβης των μαλλιών. Τα καλλυντικά εστιάζουν την εργασία τους στην πηγή του προβλήματος, η οποία είναι οι ευρέως ανοιχτές επιδερμίδες της τρίχας. Σε αντίθεση με παρόμοια προϊόντα, τα Nanoil δεν καλύπτουν απλά το πρόβλημα καθώς εργάζονται μέσα στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Επιπλέον, περιέχουν τα καλύτερα σύνθετα έλαια πλούσια σε κορεσμένα λίπη και ωμέγα λιπαρά οξέα, όλα σε ιδανικές αναλογίες. Τα προϊόντα αυτά είναι απαλλαγμένα από παραμπέν και σιλικόνες. Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ:

Nanoil για μαλλιά χαμηλού πορώδους – παρέχει περίπλοκη φροντίδα των μαλλιών, επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος των μαλλιών, διευκολύνει το στυλ, φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής και αυξάνει τον όγκο, χάρη σε 9 έλαια και βούτυρα λαχανικών που επιπλέον εμπλουτίζονται με δραστικές ουσίες. Αυτή είναι η ιδανική λύση για ίσια, στερημένα από τον όγκο μαλλιά, τα οποία είναι εκτεθειμένα σε συνεχή, καταστροφική δράση, για παράδειγμα, από τον ήλιο.

Nanoil για μαλλιά χαμηλού πορώδους

Περιέχει: έλαιο πεύκου, βούτυρο cupuacu, έλαιο argan, καστορέλαιο, βούτυρο καριτέ, λάδι Maracuja, λάδι Babassu και διαβροχή των λουλουδιών της Ταϊτιανής Γαρδένιας. Περισσότερα για τη δράση που παράγουν τα συστατικά μπορούν να βρεθούν στην επίσημη ιστοσελίδα Nanoil.

Nanoil για μαλλιά μεσαίου πορώδους – καταπολεμά την τριχόπτωση, ενισχύει τα μαλλιά, εμποδίζει τα σπασμένα άκρα, σταματά την απώλεια μαλλιών, φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής, προσθέτει απαλότητα και λάμψη χάρη σε 6 φυσικά έλαια, η δράση των οποίων αυξάνεται λόγω πρόσθετων ουσιών. Αυτή η έκδοση του Nanoil απευθύνεται σε άτομα με αδύναμα μαλλιά που φριζάρουν όταν εκτίθενται σε υγρασία και η κατάστασή τους επιδεινώνεται συνεχώς. Το Nanoil αποτρέπει την περαιτέρω βλάβη τους.

Nanoil για μαλλιά μεσαίου πορώδους

Περιέχει: Λάδι macademia, λάδι Jojoba, λάδι Maracuja, έλαιο argan και λάδι Marula. Οι αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δράση που παρέχει κάθε ουσία μπορούν να βρεθούν στην επίσημη ιστοσελίδα Nanoil.

Nanoil για μαλλιά υψηλού πορώδους – αναζωογονεί βαθιά τα μαλλιά, αποκαθιστά την κατεστραμμένη κερατίνη, φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής, ενισχύει το φραγμό των υδρολιπιδίων και διατηρεί την ενυδάτωση, εξουδετερώνει τα σπασμένα άκρα, το φριζάρισμα και το ηλέκτρισμα, προσφέρει απαλότητα και λάμψη χάρη σε 6 έλαια πλούσια σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 οξέα καθώς και ενισχυτικές ουσίες. Αυτό είναι ένα τέλειο λάδι για τα άθλια και ξηρά μαλλιά.

Nanoil για μαλλιά υψηλού πορώδους

Περιέχει: Λάδι argan, λάδι νυχτολούλουδου, λάδι γλυκού αμυγδάλου, λάδι αβοκάντο και λάδι από βαμβάκι. Η περιγραφή σχετικά με τη δράση των ελαίων διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα Nanoil.

Παρόλα αυτά, δεν είναι μόνο αυτά. Παρά τα καλύτερα φυτικά έλαια, τα λάδια μαλλιών Nanoil περιέχουν επίσης πρόσθετες ουσίες, και το ζήτημα δεν μπορεί να παραλειφθεί ενώ μιλάμε για αυτά τα λάδια μαλλιών. Όλα αυτά είναι ασφαλή για τα μαλλιά και εντείνουν τη δράση του ελαίου. Μεταξύ αυτών, υπάρχει ένα προστατευτικό φίλτρο UV, αντιοξειδωτική βιταμίνη Α, κερατίνη και λανολίνη. Η φυσικότητα και η ποικιλία των δραστικών ουσιών είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των λαδιών Nanoil.

(για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Nanoil. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα nanoil.gr)

Φόρμουλα:

Χωρητικότητα: 100 ml

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ – Τα λάδια για μαλλιά Nanoil είναι ελαφριά και, παρά τη φόρμουλα του ελαίου, δεν επιβαρύνουν. Αντ’ αυτού, τα έλαια απορροφώνται γρήγορα και είναι κατάλληλα για να τοποθετηθούν ακόμη και σε λεπτά μαλλιά.

ΑΡΩΜΑ – αυτό το παρατεταμένο άρωμα μαλλιών είναι το χαρακτηριστικό που κάνει τα λάδια αξιαγάπητα. Τα μαλλιά καλύπτονται με αρωματικό σπρέι που προσθέτει φρεσκάδα στα μαλλιά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – κανένα από τα λάδια Nanoil δεν έχει ανταγωνιστή όταν πρόκειται για την αποτελεσματικότητα. Ένα μπουκάλι χωρητικότητας 100 ml κρατά για λίγους μήνες χρήσης, αφού μόλις 1-2 μερίδες του λαδιού απαιτούνται για να καλύψουν τα μαλλιά.

Τρόπος χρήσης:


Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών έχουν αυστηρά καθορισμένους κανόνες σχετικά με την εφαρμογή, οι οποίοι αποτελούν ένα μεγάλο κώλυμα για εμάς. Τα καλά νέα είναι ότι τα λάδια μαλλιών Nanoil μπορούν να εφαρμοστούν κατά βούληση. Είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε πιθανή μέθοδο θεραπείας μαλλιών με λάδι, ανεξάρτητα από το αν είναι θερμική η θεραπεία μαλλιών ή αν τα μαλλιά είναι υγρά ή στεγνά. Επιπλέον, το λάδι Nanoil μπορεί να εφαρμοστεί αρκετές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε λίγα λεπτά ή ώρες πριν από το λούσιμο, και ακόμη να αφήνεται στα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, τα λάδια μαλλιών Nanoil είναι ιδανικά για τη θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής. Μπορούν να αντικαταστήσουν τα καλλυντικά καλλωπισμού για τα μαλλιά καθώς τα έλαια παρέχουν, για παράδειγμα, παράγοντα θερμικής προστασίας και προσφέρουν μία διόρθωση στο κούρεμα. Όχι μόνο τα προϊόντα styling μαλλιών μπορούν να αντικατασταθούν με το Nanoil αλλά επίσης μπορούμε να παραιτηθούμε από τη χρήση άλλων καλλυντικών περιποίησης μαλλιών. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω που μπορεί να χρειαστούν τα μαλλιά μας.

Σύνοψη:

ΘΕΤΙΚΑ:

  • περιέχει την τέλεια σύνθεση φυτικών ελαίων,
  • διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις που ταιριάζουν με διάφορους τύπους πόρωσης των μαλλιών,
  • εξυπηρετεί τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής,
  • μπορεί να εφαρμοστεί με πολλούς τρόπους,
  • πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα χάρη στην ελαφριά φόρμουλα,
  • δεν περιέχει ούτε σιλικόνες ούτε parabens,
  • δεν επιβαρύνει τα μαλλιά και δεν τα αφήνει λιπαρά.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

  • το κομψό γυάλινο μπουκάλι μπορεί να λερωθεί εύκολα.

Nanoil Hair Oil – Στοχεύει σε κάθε τύπο πορώδους μαλλιών
εκπληκτικό έλαιο μαλλιών! Το προτείνω!
9.8 Συνολική βαθμολογία
Παράδεισος για τα μαλλιά

εκπληκτικό έλαιο μαλλιών! Το προτείνω!

Σύνθεση
10
Συνοχή
9.8
Αποδοτικότητα
9.6
Άρωμα
9.8
Women's rating: 3.67 / 5 (23 votes)
Κορυφαίο προϊόν